Vennegoor Snijden en Zetten

Diensten

Vennegoor Kleinmetaal

We helpen u graag met al uw snij en zetwerk!

Snijden

Bij Vennegoor Snijden en Zetten verenigen we vakmanschap met hoogwaardige technologie in onze lasersnij-service.

Onze state-of-the-art Durma lasersnijmachine biedt maatwerkoplossingen voor het precies snijden van diverse materialen, waaronder RVS, aluminium en staal.

Het lasersnijden, een proces waarbij een krachtige laserstraal scherpe sneden in metaalplaten maakt, stelt ons in staat complexe designs en patronen te realiseren met uitzonderlijke nauwkeurigheid en efficiëntie.

Onze service is ideaal voor zowel kleinschalige projecten als grote productieaantallen.

Voor een soepele verwerking van uw project, bezoek onze website voor aanleverspecificaties, zoals bestandsformaten en andere belangrijke details.

Kies voor Vennegoor Snijden en Zetten voor uw lasersnijbehoeften en laat ons uw ideeën tot leven wekken met onze geavanceerde snijtechnieken.

Neem contact op voor meer informatie of om uw project te bespreken

Zetten

Bij Vennegoor Snijden en Zetten excelleren we in precisiezetwerk, ondersteund door geavanceerde technologie en vakmanschap.

Onze faciliteit beschikt over topklasse Durma kantbanken en een geavanceerde Digibend buigmachine, ideaal voor het buigen van dikke strippen. We hanteren verschillende materialen zoals RVS, aluminium en staal, en zijn gespecialiseerd in complexe vormen en strakke hoeken. Onze Digibend buigmachine stelt ons in staat uitdagende buigprojecten aan te nemen met ongekende precisie.

Raadpleeg onze aanleverspecificaties op de website voor een soepele verwerking van uw projecten.

Vennegoor Snijden en Zetten staat garant voor hoogwaardig zetwerk dat uw verwachtingen overtreft. Neem contact op om uw project te bespreken; wij zijn klaar om uw ideeën met onze expertise tot realiteit te maken.

Ontbramen

Ontdek onze ontbraamdienst bij Vennegoor Kleinmetaal, waar wij zorgvuldig de bramen en scherpe randen verwijderen die kunnen ontstaan na het lasersnijden.

Bramen kunnen hinder veroorzaken tijdens het productieproces, en daarom maken wij gebruik van een geavanceerde Rösler afbraamtrommel in combinatie met een ronde droger.

Voor grotere producten bieden wij de mogelijkheid van handmatig ontbramen of kunnen we samenwerken met een van onze partners die beschikt over een efficiënte Timesaver. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw materiaal niet alleen nauwkeurig is gesneden, maar ook vrij is van ongewenste oneffenheden, ongeacht de omvang van het product.

Vertrouw op onze ontbraamdienst voor een vlotte en kwalitatieve afwerking van al uw materialen.

Ontwikkeling

Bij Vennegoor Kleinmetaal streven we naar innovatie door middel van productontwikkeling. Onze bekwame tekenaars, die bedreven zijn in SolidWorks, zetten ruwe schetsen om in professionele werktekeningen.

SolidWorks, een geavanceerde 3D CAD-software (Computer-Aided Design), biedt ons de mogelijkheid om producten te modelleren, simuleren en visualiseren tijdens het ontwerpproces. Met deze krachtige tool kunnen we gedetailleerde en nauwkeurige ontwerpen maken, waardoor we uw ideeën kunnen omzetten in praktische concepten. Onze ontwikkelingsdienst begeleidt en ondersteunt uw project vanaf het begin. Bovendien zetten wij stepfiles en aangeleverde .Dxf- bestanden om naar bruikbare snij- en zetbestanden, waardoor het productieproces naadloos verloopt.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen assisteren bij het ontwikkelen van hoogwaardige producten.